Vacature: tijdelijke medewerker

15 maart 2021 - Vacatures

Het ELV zoekt een tijdelijke medewerker voor drie dagen in de week (0,6 fte).

De deadline voor reacties op deze vacature is inmiddels verstreken.

Het Expertisecentrum Literair Vertalen is een partnerschap van de Taalunie, de KU Leuven en de Universiteit Utrecht, in samenwerking met Literatuur Vlaanderen en het Nederlands Letterenfonds. Het ELV stelt zich ten doel een impuls te geven aan de kwaliteit van het literair vertalen in en uit het Nederlands. Zie voor meer informatie: ‘Over ons’.

Het bureau van het ELV is gevestigd in Utrecht, op kamer 0.23 van Trans 10. Voorlopig werken de medewerkers geheel vanuit huis.

Werkzaamheden:

  • meewerken aan de organisatie van verschillende activiteiten van het ELV, zoals online cursussen, studiedagen en andere evenementen;
  • administratieve werkzaamheden (zoals mails beantwoorden, bevestigingsbrieven opstellen, etc.);
  • teksten plaatsen op de online Kennisbank;
  • meewerken aan de uitvoering van het communicatiebeleid: o.a. website, social media en activiteiten rond het twintigjarig jubileum van het ELV;
  • andere voorkomende werkzaamheden.

Aanvang z.s.m. tot 1 januari 2022.

Profiel

Functievereisten:

  • een flexibele instelling;
  • handig met Word en Excel; redactionele ervaring;
  • ervaring met het beheren van een website;
  • ervaring met het organiseren van (online) activiteiten strekt tot aanbeveling;
  • kennis van het literaire veld / vertaalveld;
  • werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • uitstekende beheersing van het Nederlands, een goede beheersing van het Engels;
  • diversiteit en inclusie vind je belangrijk.

Aanbod

Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,6 fte). Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.329,- en maximaal € 3.144,- (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 6.000 studenten en 900 medewerkers verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen, en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega’s en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met: Gea Schelhaas (coördinator Expertisecentrum Literair Vertalen), via g.schelhaas@uu.nl.

Solliciteren

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk op 22 maart toe via de sollicitatieknop op: 

https://www.uu.nl/organisatie/werken-bij-de-universiteit-utrecht/vacatures/tijdelijke-medewerker-voor-het-expertisecentrum-literair-vertalen-06-fte 



In verband met de huidige maatregelen omtrent corona zullen de gesprekken 29 maart mogelijk online plaatsvinden.

Uiterlijk reageren op 22 maart 2021