Panelgesprek over zichtbaarheid voor literair vertalers

30 september 2021 - 20 jaar ELV

Op maandag 25 oktober om 15:00 uur organiseert het Expertisecentrum Literair Vertalen een online panelgesprek over zichtbaarheid voor literair vertalers. Deelnemers zijn Canan Marasligil, Andrea Kluitmann, Edgar de Bruin en Nathalie Tabury. Het evenement maakt deel uit van de jubileumviering van het ELV. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden.

Het Expertisecentrum Literair Vertalen bestaat op 5 november twintig jaar. Dat vieren we met een heuse jubileumperiode, die loopt van 30 september, Hiëronymusdag, tot de verjaardag van het ELV op 5 november. In deze periode stellen we de zichtbaarheid van de literair vertaler centraal. Daarvoor staan verschillende activiteiten op de planning. Een van die activiteiten is een online panelgesprek over zichtbaarheid met Canan Marasligil, Andrea Kluitmann, Edgar de Bruin en Nathalie Tabury. De panelleden zullen elk iets vertellen over wat zij doen om hun zichtbaarheid te vergroten en gaan daarna met elkaar in gesprek. Ook is er ruimte voor vragen uit het publiek. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden.

Het gesprek zal op 25 oktober om 15:00 uur (Nederlandse tijd) plaatsvinden op Microsoft Teams en ongeveer anderhalf uur duren. Aanmelden kan via deze link.

Voor meer informatie over het jubileum klik je hier. Ook kun je op de hoogte blijven van onze activiteiten middels Facebook, Twitter, LinkedIn en onze nieuwsbrief

Collage van de vier sprekers. V.l.n.r. Canan Marasligil, Edgar de Bruin, Nathalie Tabury en Andrea Kluitmann.
De vier panelleden. V.l.n.r. Canan Marasligil, Edgar de Bruin, Nathalie Tabury en Andrea Kluitmann.